.
.
.

Mamuti - Kronika - Tábor - Točník - Fotky z akcí - Fotografické řady - Info pro zájemce Exp. archeologie Experimenty Kontakty Pro nováčky Pro členy Program Mamuťátka Neolit


.

.

Pravěké dny na hradě Točníku

26. 4. - 28. 4. 2019

Ahoj Mamuti,

V brzké době nás čeká již 23. ročník naší oblíbené akce Mamuti na Točníku!
Součástí akce je prezentace činnosti a experimentálních snah oddílu, velkolepá odpolední hra a opulentní sobotní hodokvas.

Sraz – pátek 26.4. Nové Butovice na zastávce autobusu směr Hořovice/Zdice v 15:40 (jako minulý rok nás doprovodí Šotek, tel:603554464).

Návrat – neděle 28.4. přibližně v 18:10 (od hradu odjíždíme cca 17:05) autobusem ke klubovně (Na Výšinách 1, boční vstup do areálu věže)

S sebou:

V sobotu večer se na hradě bude konat středověký jarmark, proto si sami, či ve dvojici vymyslete nějakou činnost nebo službu, kterou si můžete vydělat nějaký ten tolar na útratu. Může jít například o různé kejkle, čištění obuvi, prodej pochutin, věštění a další věci patřící ke středověkému trhu.

Věci na spaní: spacák a karimatku (spíme pod střechou, ale prostory nejsou vytápěné), teplé pyžamo a ponožky

Oblečení: dostatečně teplé oblečení, praoděv (pokud bude zima, myslete na něco pod praoděv či na nevýraznou deku + kdo má, ať si vezme praboty)

Na hostinu: korbel/džbánek/hrneček, svíčky (budeme rádi za všechny; tlusté do svícnu máme nejraději)

Jídlo: 1x večere (pátek) , 2x snídaně a 2x oběd (večeři a snídaně lze vařit na ohni v ešusu, k dispozici máme i varnou konvici; obědy si vezměte studené, sobotní večeře bude zajištěna hostinou, v prostorách hradu je bufet, který je otevřený v době oběda – poskytují párky v rohlíku, langoše, zmrzlinu atd.), kapesné do bufetu (chcete-li), pitnou vodou budeme zásobeni a není tudíž potřeba

Prosíme, zabalte svým ratolestem vše do batohu na záda – cesta na hrad je strmá a ručním zavazadlům nepříznivá.

Svou účast prosím potvrďte do tabulky nejpozději do středy 24.4.! (https://docs.google.com/spreadsheets/d/1LsqxvnHgzlercrZ1l7Ykh928kFHIeFj33d66V-fvZBM/edit?usp=drivesdk)

S dotazy se neváhejte obrátit na Honzíka.

Hezké Velikonoce přeje celé vedení a těšíme se na vás!

Kroniky z akce

K akci nebyla napsána žádná kronika.

Fotky